top of page

Disclaimer

 

Algemeen

Het copyright van deze website en bijbehorende content is vastgelegd door Coaching2 Improve Life. Ik stel het op prijs dat je de inhoud niet kopieert of verspreidt op een manier waarvan je met gezond verstand kunt inschatten dat wij dit niet toestaan. Bij twijfel niet doen, of vraag per e-mail toestemming via: info@coaching2improvelife.nl

– Het is wel toegestaan om korte tekstfragmenten en one-liners, blogs of vlogs te citeren op social media of via blogs, zolang je duidelijk bij vermeld/voorziet van bronvermelding. Dank voor het delen.

– Programma’s en advies zijn bedoeld om je te helpen om je doelen te bereiken van een gezonder leefstijl en van je klachten af te komen. Ik kan je geen garanties geven over de resultaten. Wat jij doet met de aangeboden kennis en advies is geheel aan jou. Ik  wil en kan je alleen helpen door het delen van mijn kennis en ervaringen. Het verminderen je klachten van je klachten af komen bereik je alleen door committent en doorzettingsvermogen. 

Aansprakelijkheid

–Coaching2Improve Life is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie en advies. Aan de inhoud van deze website en de diensten van Coaching2Improve Life kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Coaching2Improve Life is niet aansprakelijk voor wat voor vorm van geleden schade dan ook, veroorzaakt door acties die je naar aanleiding van informatie op deze website onderneemt.

– Alle producten en diensten die Coaching2Improve Life aanbiedt is door ons ontwikkeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Niets in dit programma, advies of in welke van onze content ook, is een belofte of garantie voor specifieke resultaten. Het maken van beslissingen op basis van de door ons gepresenteerde programma’s, producten, diensten en website, gebeurt vrijwillig en onder volledige verantwoordelijkheid van de deelnemer (jij). Op geen enkele wijze kan Coaching2Improve Life aansprakelijk worden gehouden voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden.

 

Medische disclaimer

Coaching2Improve Life geeft geen medisch advies. Stoppen met medicatie of medische behandeling dient te gebeuren onder begeleiding van een arts.

Bij lichamelijke of psychische klachten adviseren wij om een terzake kundig arts te raadplegen.

 

Vragen of klachten?

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over deze disclaimer? Dan kun je e-mailen naar: info@coaching2improvelife.nl

 

Op alle diensten zijn de Algemene voorwaarden van Coaching2Improve Life van toepassing.

bottom of page