top of page

Afvallen

 

Zitten de kilo's je in de weg en kun je wat coaching gebruiken om weer lekkerder in je vel te komen? Zoek jij iets anders dan voeding uit de schijf van vijf? Ik kan jou de mogelijkheden aanbieden wat er verbetert kan worden om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. 

             

In een eerste consult bespreken we samen je leefomgeving, je beweeg- en voedingspatroon. Daarnaast meet ik je lengte, gewicht, taille omtrek, buikomtrek, vetmassa en spiermassa. Samen kijken we hoe je er op dit moment voor staat en krijg je advies hoe je gezonder kan leven! Het consult kan eventueel ook bij je thuis.

It's not a diet, it's a lifestyle

Straight Away

 

Voor het versnelde afslanktraject maak ik gebruik van Straight away-dieet producten. Hierdoor wordt afvallen leuker, lekkerder en vooral sneller! De Straight away producten bevatten alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen per maaltijd om in de dagelijkse behoefte te voorzien. Daarnaast en na je traject met Straight-away zal ik je begeleiden en coachen naar een gezonder lifestyle, zodat het makkelijker is om op gewicht te blijven.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

- Einstein

 

Of je nu versnelt wilt afvallen omdat je kleren niet meer lekker zitten, voor je gezondheid, of omdat je onzeker bent, neem vandaag nog contact met me op. Ik weet zeker dat ook jij jouw droomgewicht kunt behalen!

Straight Away
bottom of page