© 2020 Coaching 2 Improve Life

maritaswart@coaching2improvelife.nl

Stationsplein 99 - 178 Heerhugowaard

Tel: 06 - 22 75 24 43

Zitten de kilo's je in de weg en kun je wat coaching gebruiken om weer lekkerder in je vel te komen? Zoek jij iets anders dan voeding uit de schijf van vijf? Ik kan jou de mogelijkheden aanbieden wat er verbetert kan worden om een gezonde leefstijl te ontwikkelen.  

In een eerste consult bespreken we samen je leefomgeving, je beweeg- en voedingspatroon. Daarnaast meet ik je lengte, gewicht, taille omtrek, buikomtrek, vetmassa en spiermassa. Samen kijken we hoe je er op dit moment voor staat en krijg je advies hoe je gezonder kan leven! Het consult kan eventueel ook bij je thuis.

Voor het versnelde afslanktraject maak ik gebruik van Straight away-dieet producten. Hierdoor wordt afvallen leuker, lekkerder en vooral sneller! De Straight away producten bevatten alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen per maaltijd om in de dagelijkse behoefte te voorzien. Daarnaast en na je traject met Straight-away  zal ik je begeleiden en coachen naar een gezonder lifestyle, zodat het makkelijker is om op gewicht te blijven.

 

Mijn motto is: Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg (Einstein)

             

It's not a Diet it's a Lifestyle